El blog d'una educadora infantil amb molt de conte

dimarts, 27 de setembre del 2011

Els mons d'Èlbot


Els mons d'Èlbot és un projecte d'animació lectora organitzat per la xarxa de Biblioteques Públiques de Gandia, adreçat per al Cicle de E.Infantil de les escoles de la ciutat. El curs passat Èlbot i la seua amiga Melderomer, contacontes i rodamón, van visitar les escoles de Gandia amb l'il·lusió de donar a conèixer als mestres, famílies i sobretot als xiquets, tots els recursos que poden trobar a les biblioteques de la ciutat i el món màgic dels contes.
Tot va eixir molt bé i ara tots som fans d'Èlbot i Melderomer. No només els xiquets estimen a aquest drac, fins i tot, els mestres, els pares, els iaios... tots estan enamorats d'aquest drac tan entranyable.

Èlbot és un drac molt gran, però té el cor de xiquet. Sempre està jugant i fent bogeries i com que té eixe llenguatge tan especial, el dragolià, als xiquets els agrada molt i els fà molta gràcia, fins i tot l'entenen i tot!
Es senten identificats i perden la por. Tots volen tindre un drac a casa.

Com que Èlbot i Melderomer ja són coneguts a les escoles, aquest any continuaran amb el món màgic visitant periòdicament les biblioteques de la ciutat durant tot el curs.
Èlbot s'ha passat tot l'estiu viatjant. Ha conegut gent de tot el món, biblioteques, personatges, contes nous. Esta molt content i vol explicar-nos tot el que li ha passat. Ve carregat d'aventures, misteris, tresors...
Segur que ens sorprèn...

EL DRAC ÈLBOT JA ESTÀ ACÍ!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada