El blog d'una educadora infantil amb molt de conte

divendres, 27 d’abril del 2012

CUINANT CONTES

                                         MENÚ DEL DIA
  • Amanida de contes clàssics
  • Conte farcit
  • Batut de ritme

Cuinar un conte pot ser molt divertit. A ritme de dolços melòdics, ens posem el davantal i juguem amb el so dels instruments quotidians de la cuina.
Però, com es cuina un conte? Amb un bon grapat d'imaginació, dues cullerades de il·lusió i litres de diversió. Batre amb energia, amb ritme i alegria. I cuinant, cuinant, tots els ingredients em barrejat. Encisam i tomaca, cigrons i melons, pinotxo amb caputxeta i una rateta...



Pinotxo s'ha enamorat de la Caputxeta, però a la Caputxeta no li agraden els xiquets que diuen mentides. Pinotxo acompanya a la Caputxeta al ball reial, pel camí es troben amb la Ventafocs que ha perdut una sabata i no pot anar al ball, la rateta presumida troba la sabata de la Ventafocs i, uiii quina il·lusió li fa. Un aneguet lleig està plorant, la Caputxeta li donarà un beset i es convertirà en un príncep blau. Pinotxo es queda sense la seua amada Caputxeta i aprén a no dir més mentides. Però, i  on està el llop...

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada